Projekter

Her har du mulighed for at følge med og se udvalgte projekter. Nederst på siden finder du også et helt nybygget bulhus.


Søndergade 87


Dette hus trænger helt tydeligt til facaderenovering. Her er vi i gang med diverse puds reparationer, alle vinduer og døre skiftes ud, hele huset grundrenses og males op i friske farver med detaljer der fanger øjet og med ny sokkelmaling. Det færdige resultat.
Picture-Taker-l8aZ7I Picture-Taker-fyyJzx Picture-Taker-S19MmQ
Picture-Taker-2NwUqX Picture-Taker-D3RoY9 Picture-Taker-7tQSjE


Umanakvej 8


Nybygget svensk træhus der færdiggøres med kviste, terrasse, balkon, carport og trappeopgang, tørrestativ og ønskebrønd og et lille ude das kunne der også blive til (anvendes til redskabsskur). Det færdige resultat.Både jeg og husejerne er meget tilfredse. Her ses at kun fantasien sætter grænser.
Picture-Taker-kxsrVV Picture-Taker-59iqAa Picture-Taker-btYI3a Picture-Taker-NUOpwK
Picture-Taker-Sh0p3H Picture-Taker-mxm9CR Picture-Taker-CoCtq8 Picture-Taker-C3qzd7


Petersborg


Endnu et hus som trænger meget kraftigt til en kærlig hånd. Det første der skete, var at vinduerne blev skiftet, men mange andre projekter fulgte trop. Facaderensning, vinduer i laden og opmaling. Indvendigt så det heller ikke for godt ud. Køkkenet var mildest talt ubrugeligt og alt inventar, vægbeklædning, gulve og lofter blev nedrevet. Det var en vigtig faktor at stilen skulle passe til husets oprindelige stil. Derfor blev køkkenet opbygget som gammeldags rammetræs køkken med vægpaneler og højt til loftet. Det færdige resultat har givet huset sit hjerterum tilbage og indbyder til hyggedag i familiens skød.
Picture-Taker-K0WsOD Picture-Taker-iQI2Hk Picture-Taker-9d0Flg Picture-Taker-TXJx6f
Picture-Taker-MZIJi6 Picture-Taker-FTpQNn Picture-Taker-yI7Czr Picture-Taker-SKTNrj


Fodpaneler/klemkasse


Special fodpaneler fra Bulværk Facade undgår udfræsninger til strøm i murstensvæggen, man benytter i stedet for disse fodpaneler med plads til elkabler indeni. Eksemplet her viser et fodpanel i dimensionen 32x150 mm(5/4 tommer x 6 tommer). Et højt panel velegnet til store klassiske villaer eller det stort stuehus.


Børneværelse - før og efter


Eksempel på et fuldstændigt nedslidt værelse som med den rette omtanke og omhu endte med at blive et klassisk værelse med sjæl som passer til husets stil og her er anvendt den sorte stribe til at bryde loft og væg med.
Der var også værelser der trængte. De blev nedbrækket, udgravet og genopbygget. Oprindelig var væggene udsmykket med en sort stribe, loftet ”kørte” ned af væggen og der var store fodpaneler. Også her var det et krav at husets sjæl og stil skulle bevares og det er den blevet. I dag fremstår værelserne dejligt indbydende og der er mange detaljer for øjet.


Skovsminde


Stuehuset på gården ”Skovsminde” havde fået en del mindre renoveringer gennem tiden alle sammen, på den tid, gode løsninger men indretningen var efterhånden ikke tidssvarende længere. Det blev besluttet at nedrive en stor del af husets indre, helt ud til spær og bjælker. Derefter begyndte den store genopbbygning at første sal, 2 stuer, køkken og hall. Da vi startede havde huset 5 værelser og 1 gang. Efter ombygningen og bedre indretning fik huset seks værelser, walk-in rum, pulterum, gangareal og et værelse blev omdannet til åben hall. De 2 stuer blev til lyse og venlige rum med højt til loftet. Køkkenet der er nordvendt blev også dejligt lyst. Resultatet blev et sammenhængende stuehus med husets hjerte i den store hall.
Picture-Taker-dflfHI Picture-Taker-V17vfx Picture-Taker-sNyhQE Picture-Taker-7SdMlT
Picture-Taker-drQ97F Picture-Taker-8X34Dg Picture-Taker-O1VFMD


Tyrstrup bullade


Tyrstrup bullade ved Tyrstrup præstegård ved Christiansfeld, er Danmarks største bevarede bulværksbygning. Den er bygget i eg i året 1668 og den står den dag i dag, næsten i original stand. Der er mange fine detaljer og denne bygning er et godt eksempel på den tids danske træhuse.
Picture-Taker-4Cafk5 Picture-Taker-82yRma Picture-Taker-xeAW3f Picture-Taker-GSxKdL
Picture-Taker-9iylvw Picture-Taker-J92OW9 Picture-Taker-zq7SoR Picture-Taker-6o22Uz


Bulhuset i Aabenraa


Dette hus er bygget af både fyr og eg. Det har oprindeligt været bygget helt i bulkonstruktion, men er på et senere tidspunkt, som det er sket for mange bulhuse blevet delvist omdannet til stenmur. Også her er der mange fine brugsdetaljer og levn fra forhenværende anvendelse.


Hjælm/lysthus


Dette hus er et helt nybygget bulhus. Det er bygget af douglas gran, et selvimprægnerende produkt som er modstandsdygtig overfor råd. Det er bygget på et indvendigt stolpeskelet som fint vil kunne isoleres hvis man ønsker det. Det er beklædt med bulplanker (bulfjæl), store, brede og tykke planker og til sidst er stolperne monteret. Således at huset ligner et originalt bulhus. Der er ligeledes lavet mange af de originale detaljer og huset har fra starten ”alder” og charme.
Picture-Taker-fthDVV Picture-Taker-J4kFTY Picture-Taker-1sxmyt


Kalmarhuse


Her er en nyopført dobbelt garage med 2 stk. disponible rum. Huset er beklædt med douglas gran i kalmar typen, dvs. at brædderne ikke er skåret i kanterne men har bevaret træets naturlige struktur. Denne beklædnings type egner sig bedst til "1 på 2" eller som klink beklædning. Huset er opført med saddeltag beklædt med trekants lister og tagpap.
Picture-Taker-gYA7qI Picture-Taker-H6yIYy Picture-Taker-bM8WYq Picture-Taker-bqb7ov