Valg af materialer til dit byggeri eller renovering

Pasted Graphic

Beklædning
BULVÆRK FACADE anvender douglas gran, lærk eller trykket træ til beklædning i forskellige stilarter, men meget gerne i Bulværk stil og efter Deres ønsker.

Tag
Profil Metal tagprofiler har igennem mange år specialiseret sig i at producere tagbeklædning til de nordiske vejrforhold. Det er ideelt til gamle huse uden en stærk sokkel idet det er et meget let tag og derfor kan lægges på huse med eternit/ aspest tag, paptag, skifertag eller lign. Det gamle hus får nemt et flot nyt udseende med tag fra Profil Metal.

Døre/vinduer
Døre og vinduer af kerne træ af bedste kvalitet lavet efter gamle principper med koblede rammer med energi glas. De fås med tynde sprosser, hjørnehængsler, lindolie eller alkyd malet efter eget valg. Den type døre og vinduer vil kunne holde i over 100 år ved korrekt vedligehold, og den investering der kan virke stor, betaler sig ved at for billige døre/vinduer begynder at rådne efter ca. 20 år.

Alternativt kan også anvendes træ/alu vinduer eller plastic vinduer, som koster mindre og holder længe, men dog ikke holder helt så længe som de lidt dyrere.